Let the Party begin, kinderfeestideeën

Let the party begin met deze geweldig leuke kinderfeestideeën! Wat te doen bij een KINDERFEESTJE? Zit jij ook wel eens met de handen in het haar je af te vragen wat je dit keer weer zult gaan organiseren op het aanstaande kinderfeestje? Daar wil ik je wel wat tips voor geven. Hou deze pagina in de gaten want ik kom regelmatig met nieuwe ideeën. Wil je iets meer weten mag je mij altijd een mailtje sturen of via hier de chat openen.

Geef jij een Halloween feest?

Jarig rond Halloween? Ga maskers versieren voor een scary feestje! Met de glow in the dark verf maak je dit geweldig masker, waarmee je later de show steelt. Zowel leuk voor jongens als voor meiden! Volledig gezichts masker van wit kunststof met een fijne velour afwerking – makkelijk te beschilderen – inclusief elastisch koord.

Feestjeknutselen.nl is contstant bezig met nieuwe kinderfeest knutselpakketten te bedenken en ontwerpen. Deze zijn dus ook exclusief en alleen hier verkrijgbaar. Hieronder al wat voorbeelden van de complete kinderfeest pakketten die te verkrijgen zijn bij feestjeknutselen.nl

Klik hier om alle kinderfeest knutselpakketten te bekijken.

Feestjeknutselen.nl heeft leuke originele houten figuren in het assortiment. Met Foam- en of Silk clay, verf en glitters maak je er een leuk feestje van voor de kinderen. Deze houten figuren zijn exclusief gemaakt voor ons en vind je nergens anders. Bestel ze hier!

Kinderen houden van knutselen. En zoals ik al eerder zei : Samen creatief bezig zijn is niet alleen leuk om te doen , het is ook nog eens heel gezond. Grote delen van het brein worden aan het werk gezet als het gaat om creatieve processen. Deze activiteiten houden het brein gezond.

Ga aan de slag met deze houten figuren!

Klik op de foto om naar het product te gaan.

Armbandjes maken op je feestje!

Per kind komt dit op een totaal van ongeveer €3.10 voor 2 armbandjes. Natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid kraaltjes en welke soort! Dus ben jij op zoek naar een leuke knutselactiviteit die ook nog eens budget vriendelijk is? Zoek niet verder en ga armbandjes/ kettingen maken!

Met de mooiste kralen maken de kinderen er een geweldig knutselfeestje van. Welke kleurencombinaties gaan ze maken? Rocailles, acrylkralen matt gecombineerd met een polaris disc of hematite kraal. Geregen op een elastiek koord of op een macramé koord? Gaan ze voor goud of zilver? Aan jou de keuze.

Bestel voor deze armbandjes alle kralen die hieronder staan. Rocailles 25 gram is voor ongeveer 4 personen. Hetzelfde voor een zakje acrylkralen. De overige kralen staan de stuks bij. Met 2M elastiek maak je ongeveer 11 armbandjes. Dit elastiek kan je heel goed knopen door er een driedubbele knoop in te leggen. Je kan ook kiezen voor een knijpkraal om het armbandje dicht te maken. Voor een armbandje van macramé heb je ongeveer 25 tot 30cm nodig. Voor de verschuifbare knoop klik hier.

Bestel hieronder de basisproducten voor je sieraden!

Zonnebrilkoordjes maken op het feestje!

Met de zomer in aantocht is het een leuk idee om met kralen aan de slag te gaan om een zonnebrilkoordje te maken. Dit geweldige zonnebrilkoordje DIY bestel je eenvoudig per kind. In dit DIY pakket zit alles zodat de kinderen meteen aan de slag kunnen voor hun zonnebrilkoordje. Voor een mooie prijs zijn de kinderen een hele tijd zoet om het mooiste koordje te maken. Door de kleine kralen is dit niet aan te raden voor kinderen jonger dan 7. Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van het kind.

Bestel hier je DIY zonnebrilkoordjes!

Wil je andere zonnebrilkoordjes maken, bestel hier dan andere kralen.

Wat heb je nog meer nodig om een zonnebril of brilkoordje te maken?

zonnebrilkoord

Nog een voorbeeld van een zonnebrilkoordje.

Bestel hieronder je producten voor dit zonnebril koordje

Bingo met allerlei cadeautjes!

Tip : organiseer een bingo. Kinderen vinden het leuk en spannend. Klik hier voor leuke kleine cadeautjes. Kijk ook bij de andere cadeaus, misschien zit er wel een leuk hoofdprijsje bij.

Nog een tip voor je! Ga samen schminken Laat ze eventueel elkaar schminken. Je zult zien ze hebben de grootste lol. En Perfectie bestaat niet! Kijk hier voor de schmink! Ook met haarkrijt hebben ze de grootste lol. Voor een paar dagen een ander haarkleurtje. Met gemak breng je dit zelf aan bij de kinderen. Haren nat spuiten en met het haarkrijtje erover heen gaan. Kijk hier voor het haarkrijt!

Haarkrijt !

Laat de voorpret van het feestje vast beginnen! Ontwerp samen met je kind de uitnodigingen. Hoe leuk is dat!

I’m not perfect I’m original.

Ideeën hoeven niet moeilijk te zijn. Ieder kind maakt er toch op zijn of haar manier iets moois van.

Klik hier om de complete kinderfeest pakketten te bekijken.

Maak er vooral een feestje van! Let the Party begin, kinderfeestideeën

Let the party begin, met deze kinderfeestideeën!

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.