olaf frozen kleien

Home made, knutseltips om zelf aan de slag te gaan

Op deze pagina laat ik je zien hoe je met mijn home made knutseltips zelf aan de slag kan gaan. Maar ook welke producten je daarvoor nodig hebt.

Wat ik zelf altijd doe, ik kijk naar hoe iets eruit ziet! Welke vorm heeft het? Foam- en Silk clay is erg gemakkelijk te bewerken. Snij eventueel de vorm eruit en kneed het met je vingers tot je het juiste model krijgt. Oefening baart kunst. Het is echt zo. Hoe meer je het doet, hoe mooier het wordt. En het leuke aan deze klei is.. lukt het niet meteen zoals je wil, begin gewoon opnieuw. Het lukt je vast met mijn home made knutseltips om zelf aan de slag te gaan!

Het klinkt heel gemakkelijk en dat is het eigenlijk ook wel. Gewoon proberen! Natuurlijk word je er steeds beter in hoe vaker je er mee werkt. Zorg dat je er vooral een feestje van maakt! Voor vragen mag je mij altijd een mailtje sturen of neem contact op via het groene telefoontje in het scherm. Je komt dan in contact met mij via de app. Deze zal ik zsm beantwoorden.

Alle knutsels die ik maak verzin ik zelf. Het idee van Olaf is geboren toen ik mijn dochter naar bed bracht en zij op een kussen van Olaf lag.:) Zoals ik al eerder zei, kijk goed naar de vorm en ook jij kan meer dan je denkt. Je eigen fantasie is eigenlijk de enige beperking. Dus laat je inspireren door mijn knutsels en misschien kom je wel op andere leuke knutselideeën!

Volg mij op Instagram of Pinterest en deel je knutsels met mij!

Heel veel plezier met het maken van deze home made, knutseltips om zelf aan de slag te gaan!

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.