DIY knutselpakket x-mas

Kerst. Knutselen voor jong en oud!

De dagen worden korter. Het is vroeg donker, waardoor de gezelligheid in huis weer belangrijker wordt. Dan wil jong en oud toch zeker knutselen voor de kerst! Gezellige lampjes, kaarsjes aan in je huis. Maar vergeet natuurlijk niet je decoratie! Wat kan je allemaal zelf voor kerst knutselen?

Met kerst wil je het gezellig hebben binnen. Daar passen deze kerst knutsels heel goed bij. Met wat fijne knutselmaterialen, maakt jong en oud er weer een feestje van om te knutselen voor kerst!

Scrol naar beneden voor de complete knutselpakketten voor Kerst!

DIY Kerst Familytime

Met dit leuke en gemakkelijk zelf te maken DIY Kerst Familytime pakket maak jij simpel een leuke houten standaard met goude cirkel. inclusief het maken van gouden sterren, en een mooie decoratieve kaart. Alles draait om familie met de Kerst. Creëer je eigen gezin met deze leuke DIY. Compleet pakket om dit zelf of samen te maken. In deze DIY zit een duidelijke handleiding.

Bestel hier je DIY Kerst Familytime!

Met wat fijne knutselmaterialen, maak jij er weer een feestje van om te knutselen

Maak je eigen interieur Kerst ready met deze leuke houten kerstboompjes. Kerstbomen van hout gemaakt van ronde kegels van massief hout. Deze kerstbomen van hout laten zich schilderen in de kleur die je maar wil. Ook Foam clay en Silk clay blijft hier goed op plakken en ziet er erg leuk uit! Nog op zoek naar een geweldige knutselactiviteit om samen met je kinderen te doen voor de Kerst. Dan heb je met deze Kerstbomen wel iets heel leuks in handen. Bestel de boompjes hier.

noten kraker soldaat van hout

Ga voor een heerlijk ouderwetse Kerst. Helemaal weer van nu! De notenkrakers. Je ontvangt deze in blank hout en verft ze helemaal naar je eigen keuze. Ideaal als je vaak van kleur wisselt in je boom. Naast de Kerstman, slingers en miniatuur kerstdorpjes mag ook dit prachtige woonaccessoire niet ontbreken tijdens de kerstperiode! Met deze blikvanger haal je een warm kerstgevoel in je huis. De notenkraker soldaat is dan ook een must-have in jouw woning. Je bestelt de houten notenkrakers hier.

Met het Notenkraker Kerst knutselpakket maak je deze geweldige soldaten helemaal naar eigen wens. Je kan kiezen uit 5 kleurencombinaties om de Notenkraker te verven. De Notenkraker soldaat van hout is een geweldige toevoeging aan je kerstdecoratie van dit jaar. Naast de Kerstman, slingers en miniatuur kerstdorpjes mag ook dit prachtige woonaccessoire niet ontbreken tijdens de kerstperiode! Met deze blikvanger haal je een warm kerstgevoel in je huis. De notenkraker soldaat is dan ook een must-have in jouw woning. Of geef dit als een geweldig kerstcadeau aan iemand. Creëer je eigen wintersprookje en hang ze in de kerstboom of versier jouw feesttafel met een decoratieve houten notenkraker. Figuur van licht hout met fijne details en ophangkoord. Figuur heeft een voet, zodat deze ook kan staan. Je bestelt dit knutselpakket hier!

Wat zit er in het Notenkraker Kerst knutselpakket?

* 3 notenkraker soldaten van 9cm hoogte, 2 kleuren verf (kleurkeuze bij opties), kwast en een zwarte marker. Dit alles in een leuk notenkraker cadeauzakje!

Voor jou samengesteld! Een compleet kerst knutsel pakket Xmas. Xmas letters, sterrenslinger en sterretjes op stokjes maken. Klik hier om naar dit complete pakket te gaan!

Dit complete pakket maak je nog leuker door er het sneeuwuiltje aan toe te voegen. Of maak met piepschuimballen, kerstballen in de kleur die jij wil. Goud, brons, wit, zilver of ga je helemaal trendy met veel kleur.

Klik hier voor het complete verf assortiment

Zoveel variatie met het knutselpakket. Het enige wat je extra nodig hebt laat ik je onder de foto’s zien. Vergeet de extra kleuren verf niet!

Omdat niet iedereen even creatief is laat ik je hier zien hoe iedereen de leukste decoratie zelf kan maken. Met een handige beschrijving laat ik je stap voor stap zien hoe ook jij dit kan maken.

Hieronder laat ik je zien hoe je deze kerst knutsels zelf maakt!

 • Houten kubusblokjes kerst knutselen
  Deze D.I.Y houten kubusblokjes kerst is niet moeilijk om te maken. En met de juiste materialen zo gemaakt! Wat […]
 • DIY : Houten kubusblokje met veer
  Ook deze geweldige standaard maak je eenvoudig zelf! Een houten kubusblokje met veer. Bestel de houten kubusblokjes , de […]
 • Sneeuwuil knutselen van piepschuim en Foam clay
  Deze sneeuwuil is toch wel erg schattig en leuk om te knutselen voor de kerst Deze sneeuwuil is simpel […]
 • Kerststerretjes knutselen voor kerst
  Hier laat ik je zien hoe je de mooiste kerststerretjes zelf kan knutselen voor de kerst! Met foam clay […]
 • Frozen Olaf kleien van Foam clay
  Kinderen zijn dol op Frozen. Hoe leuk is het om deze leuke knutsel samen te maken. Samen creëer je […]
 • De Flamingo knutsel D.I.Y
  Stap 1 : Rol de foam clay uit zodat je deze over de styroporbal heen kan leggen. Bekleed de […]

Wanneer je meer leuke figuurtjes met Piepschuimballen en Foam clay wil maken klik dan hier.

Armbandjes Bedankcadeaus Bloemen knutselen voor Moederdag Cadeaus Carnaval deco airplantje DIY Duurzaam knutselen Fimo klei Flamingo Foam clay Frozen Olaf Halloween Hexagon wanddecoratie houten puzzel kerst D.I.Y kerst sterren Kindercreaties Kinderfeestje Knutselen Knutselen uit liefde kraamcadeau Moederdag Paaseieren Paashaas slinger Paasslinger Pasen decoratie Pasen knutselen Piepschuimfiguren Ponsen Schminken Stenen verven Uitnodigingen maken Vaderdag Valentijn Verven en schilderen Zelf gemaakt cadeau

Doe wat jij het fijnst vind en maak er vooral je eigen feestje van!

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.