More items from this sellerView All

Knutselpakket Pasen decoratieve onderzetters (8+)

9.75

Compleet knutselpakket met duidelijke handleiding. Je kan deze onderzetters (3 stuks) decoratief neerzetten, maar ook gebruiken voor je glas. Of zet er een kaars op!

Al te maken vanaf 8 jaar.

Op voorraad

Sold By feestjeknutselen.nl

Beschrijving

Met dit geweldige knutselpakket voor Pasen maak jij deze geometrische onderzetters eenvoudig zelf! Knutselen voor Pasen. Paasknutsel !

♥In dit leuke knutselpakket voor Pasen zit alles zodat jij deze onderzetters zelf kan maken. Je hoeft hier niet goed voor te kunnen tekenen. 3 houten plaatjes, kubus blokjes, zwarte verfstift/ permanente marker en verf

Het pakket is al goed te maken voor kinderen vanaf 8 jaar

Je kan deze onderzetters decoratief neerzetten, maar ook gebruiken voor je glas. Of zet er een kaars op! Erg leuk om cadeau te geven wanneer je het gemaakt hebt. Wie maak jij blij? Opa, oma, moeder, vader, je vriendin? De mooiste cadeaus zijn de cadeaus die zelf gemaakt zijn. Gemaakt met liefde!

Wat je zelf nodig hebt voor dit knutselpakket Pasen : een kwast en een potlood. Voor kinderen is het gemakkelijk om een witte verfstift erbij te hebben. Deze bestel je er hier eenvoudig bij. 

Wanneer je meer kleur wil toevoegen aan de onderzetters bestel er dan een verfstift of verf bij in de jouw gewenste kleur. Klik hier voor de verfstiften.

Wil je meer ideeën om te knutselen voor pasen klik hier!

In dit pakket heeft u het genoegen om te verven met de Plus color verf. Deze verf is een feestje om mee te werken.

Plus Color de beste acrylverf op waterbasis

Misschien wel de beste hobbyverf. Deze superieure kwaliteit acrylverf op waterbasis staat bekend om zijn hoge pigmentwaarde en fijne samenstelling. Het droogt zijdezacht glanzend en waterbestendig op, droogt snel en is bijzonder gemakkelijk uit te strijken.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

Feestjeknutselen heeft een ruim assortiment aan leuke originele knutselpakketten. Wil je toch liever een ander knutselpakket? Kijk dan hier!

 

More Products