More items from this sellerView All

Armbandje DIY Bright Lila

4.95

Verzending is €2,95

Met dit armbandje DIY Bright Lila maak jij op een eenvoudige wijze zelf dit geweldige trendy armbandje. Je ontvangt hierin alles zodat je of 1 volwassen armbandje kan maken of 1 armbandje voor een kind. Dit armbandje DIY Bright Lila  bestaat uit Miyuki rocailles en Preciosa rocailles.  Afgemaakt met Hematite kralen en imitatie zoetwater parels.  De kralen zijn op een eenvoudige manier te bevestigen aan een elastisch koord. De maten van de kleine kralen zijn 3mm, hou er rekening mee dat dit voor kleine kinderen wat moeilijker is. Vanaf de leeftijd van 7 / 8 jaar is dit goed te doen.

Ook ideaal om te geven als cadeau op een kinderfeestje. Dit pakket is namelijk goed te maken voor kinderen vanaf 7- 8jaar. In een handomdraai maakt iedereen deze mooie armbandjes.

Inhoud : Allerlei kralen, elastisch koord en handleiding.

Combineer dit pakket met het armbandje DIY Bright Lila Silver !

Wat je zelf nodig hebt is het gereedschap voor het maken van sieraden. Je hebt genoeg aan een kniptang en een (gebogen) platbektang!

Op voorraad

Sold By feestjeknutselen.nl

Vaak samen gekocht

Beschrijving

Met dit armbandje DIY Bright Lila  maak jij op een eenvoudige wijze zelf dit geweldige trendy armbandje. Je ontvangt hierin alles zodat je of 1 volwassen armbandje kan maken of 1 armbandje voor een kind.  Dit armbandje DIY Bright Lila  bestaat uit Miyuki rocailles en Preciosa rocailles.  Afgemaakt met Hematite kralen en imitatie zoetwater parels.  De kralen zijn op een eenvoudige manier te bevestigen aan een elastisch koord. De maten van de kleine kralen zijn 3mm, hou er rekening mee dat dit voor kleine kinderen wat moeilijker is. Vanaf de leeftijd van 7 / 8 jaar is dit goed te doen. Je ontvangt een handleiding zodat iedereen dit zelf kan maken. Ideaal om te geven als cadeau op een kinderfeestje. Maar ook geweldig als jij zelf het feestje geeft. Je partijtje voor grote meiden kan niet meer mis gaan, wanneer de meiden heerlijk aan de slag gaan met deze armbandjes!  In een handomdraai maakt iedereen deze leuke trendy armbandjes. Zelfs als je helemaal niet handig bent.

Voor dit kleine prijsje maak jij zelf luxe armbandjes. Maak er een bijpassende ring bij met de kralen die je nog over hebt.

Geef dit DIY pakket cadeau aan je beste vriendin, lieve tante of je hippe moeder! Dit is toch een geweldig Moederdagcadeau? Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestcadeau? Ook dan kan je hiermee helemaal de blits maken. Kinderen, maar ook de volwassenen zullen het een super cadeau vinden.

Dit is een DIY pakket voor iedereen die van sieraden houdt. Ook al ben je niet handig met het maken, met de eenvoudige handleiding gaat zelfs jou dit lukken!

Wat je zelf nodig hebt is het gereedschap voor het maken van sieraden. Je hebt genoeg aan een kniptang en een (gebogen) platbektang!

 

More Products